Shikojeni se çka i bën 29-vjeçari një vajze 33-vjeçare në një moteI në Gjilan


Për dh unimin e një gruaje në një m0tel në rajonin e Gjilanit, Gazeta ju sjell detaje të reja. Bëhet fjalë për djalin me inicialet P.M., 29 -vjeçar, i d yshuar për dh unimin e D.K., 33-vjeçare, mëson Gazeta .

Pr0kuroria ThemeIore e Gjilanit ka paraqitur kërkesë në Gjykatën ThemeIore të Gjilanit për caktimin e masës së par-abur gimit ndaj të d yshuarit, P.M, 29 vjeç.

Ndërsa, besohet se ví-ktíma dhe i d yshuari kishin kohë që janë njohur. Sipas dyshímeve të para, ví-ktíma u ke qtrajtua s eksuaIisht në m0tel, pasi fillimisht u lidh nga i d yshuari, i cili d yshohet se më pas kreu marr-dh ënie pa pëlqimin e saj.

Leave a Reply