“Shfrуtëzuan daѕhurinë për…”/ Çfarë njoftonte Tea me Andin, teksa ishte në lidhje të fshehtë me Beartin


Bërja publike e lidhjes së Teas me Beartin, pasi ajo doli nga Përputhen me Andin , prej ditësh ka bërë që rrjeti të mos pushojë nga komentet dhe pakënaqësia ndaj mashtrimit të këtyre personazheve.

Ndërkohë që këta të fundit kanë preferuar si “komerdare shpëtimi” akuzat ndaj produksionit, duke thënë se i detyruan që të dilnin bashkë, pasi siç thonë ata vetë i frikësoheshin kontratës.

Sot në puntatën e Përputhen po diskutohen pikërisht këto sjellje të fundit të tyre , ku nëse i analizojmë me radhë ngjarjet personazhet ‘bien’ me këmbët e tyre në ato se çfarë ata kanë thënë.

Diskutimi në studio

Arjani: Kemi diskutuar këtu shumë gjëra, po faktet ndryshojnë nga thashethemet, po e krahasoj me Big Brother , këtu personazhet vijnë disa orë dhe ikin dhe nuk mund të kontrollet çdo gjë që ndodh mes tyre dhe ne nuk mund të mbajmë përgjegjësi se çfarë ata bëjnë më pas.

Po e përmend këtë dhe për faktin e kontratës, që është për tu treguar se ka rregulla që duhen ndjekur, por nuk janë absolute, kemi pasur rastin e Fjorelës që u dashurua jashtë, por edhe rasti i Anës dhe Arjonit, që ata jo vetëm që nuk u ndoqën penalisht, edhe Fatjoni.

Sindi: Ju si produksion keni qenë shumë tolerant, meqë Tea e përmendte , një pikë e kontratës ishte vonesa, dhe Tea vonohej këtu 3 orë dhe një staf i tërë e priste.

Arjani: Po vonesa nuk është çështja kryesore, dua të përmend të tjerët këtu që kanë ikur me dëshirë. Se njerëzit këtu kanë një jetë paralele jashtë kësaj dhe produksioni është treguar tolerant.

Bora: Tea tha se rrinim për inertësi, por ata s’na kërkuan kurrë të dilnin nga programi, dhe rrinin bënin live, edhe pasi dolën bënin live dhe giveaeay, ja një live i 14 janarit, ku flasin dhe për giveaway.

Elvisi: Unë kam problem papërgjegjshmërisë e këtyre. Nuk kanë mbajtur përgjegjësi për ato çfarë kanë bërë dhe ia hedhin fajin dikujt tjetër, se Andi thotë vija nga hiçi dhe shan produksionin, ndërkohë që nga kjo hapi një lokal. Sa për çift i detyruar, askush nuk të detyron ty të bësh gjëra që nuk do. Tani ata dolën zbuluar.

Sindi: Këta fotot vetë i hodhën, pse se bënë më para.

Ana: Nëse këta do ishin vërtet të detyruar nga produksioni pse dilnin live pas programit.

Bora: Ja dhe një live i 27 janarit, pasi kishin dalë nga programi

Ana: Ky është një mashtrim i madh, s’mund të kalojë kaq lehtë.

Arjani: Shfrytëzimi i dashurisë për përfitime ekonomike nuk është dashuri.

Ana: Ata në fillim bënin plane për të ardhmen e tyre dhe pastaj kalonin tek giveaway.

Leave a Reply