“Shfaqi shenja frike, nuk e kuptova kur iku”/ 24-vjeçari nga Elbasani hidhet nga kati i tretë i godinës spitalore pasi rezultoi me K0VID


Një ngj arje e rëndë ka ndodhur në Elbasan ku një i ri 24-vjeçar është he dhur nga kati i tretë i një prej god inave të spitalit.

Shkak i ngja rjes së rëndë u bë marrja e konfirmimit se i riu ishte pozitiv për K0VID. Ai është he dhur në një nga godinat ku kryhen analizat, ku kishte shkuar bashkë me të atin.

Vetë babai ka treguar se kishin bërë tampon në një klinike pr ivate, ku 24-vjeçari kishte rezultuar pozitiv dhe ishin nisur në spital për analiza të mëtejshme dhe nuk e ka kuptuar se si djali është shkëputur nga ai dhe është he dhur nga kati i tretë i godinës.

Ndërkohë që ka treguar se djali ishte trembur pas përgjigjes së tamponit.

Mësohet se gjendja akt uale e të riut nuk paraqitet shumë e rëndë, ndërsa po i bëhet skaneri për të veri fikuar nëse ka dëmtime në kokë.

Leave a Reply