Shеrri i turрѕhëm te “Çajupi”, reagon ministrja e Arsimit: Nuk hiqen mësueset me një të rënë lapsi, çfarë vendoѕëm

Ministrja e Arsimit, Evis Kushi ka reaguar në lidhje me ngjarjen që ndodhi në gjimnazin “Çajupi” dy ditë më parë. Dy mësuese u zunë, teksa përfshinë edhe familjarët në she rr.

Të shumtë janë prindërit që kanë kërkuar pushimin e dy zyshave nga puna, por ndryshe mendon zonja Kushi. “Jo, nuk mund të hiqen mësueset me një të rënë të lapsit.

Ne gjykuam me policinë dhe vendosëm pezullimin e tyre. Respektojmë institucionet, ka hierarki dhe struktura të parashikuara për të marrë vendime.Uroj të mos ndodhin më ngjarje të tilla, pasi janë të rën da. E kuptoj edhe shqetësimin e prindërve”, deklaroi ministrja e Arsimit.

Leave a Reply