Shefqet Krasniqi tregon kur Iejohet kontakti intím gjatë Ramazanit


Hoxha Shefqet Krasniqi ka folur rreth rregullave të agjerimit dhe gjërat që janë të ndaluara gjatë këtij muaji.

Krasniqi tha se agjërimi është obligim nga agimi deri në perëdim të diellit. Gjatë kësaj peridhue thekson se agjëruesit i ndalohet ushqimi, pija dhe kontakti intim.

Për këtë të fundit ai tha se lejohet nga perëndimi i diellit e deri në mëngjes.

“Me agjëru prej agimit të dytë, kur fillon sabahu deri në perëndim të diellit nga tri elemente kryesore, ushqimi, pijet dhe kontakti in tim. E ka rregullu zoti, prej perendimit deri në mëngjes e kanë të lejuar me hanger me pi dhe me bë çka të dojnë”, tha Krasniqi në Klan Kosova.

Leave a Reply