Së shpejti nënë për herë të dytë, Adelina Tahiri jep lajmin e ëmbël

Adelina Tahiri shumë shpejt do të bëhet nënë për herë të dytë. Këtë e ka zbuluar vetë këngëtarja me përgjigjet që i ka kthyer fansave në Instagram e një prej tyre e ka pyetur: “A e ke menduar ta shohësh veten nënë për herë të dytë?”


“Shumë shpejt”, i përgjigjet Adelina duke treguar se ajo e bashkëshorti e kanë në plan një beb të dytë.


Mes postimeve të shumta, Adelina ka treguar se me bashkëshortin është martuar 25 vjeç dhe ka publikuar disa foto nga shtëpia e tyre në Maqedoni.

Leave a Reply