“Se më deѕhi…”/ Naumi nuk njeh limit me Linditën, e ofendon keq рasi braktiѕi takimin/VlDEO


Naumi ka përdorur fjalor fyes me Linditën dhe e ka ofenduar keq pasi br aktisi takimin.

Lindita po i kërkonte llogari për fjalorin e përdorur dhe ai vijoi sërish me të njëjtat veprime.

Naumi: E falenderoj që iku, më bëri një nder të madh se kam një hall më pak.
Lindita: Nuk të lejoj të më shash familjen time. Kush je ti të më pr ekësh në familje. Kujt i thua kështu fjalësh? Je injorant? Kush je ti? Mund të jesh cuni i Berlusconit, nuk më intereson.

Kush je ti të më prekësh në familje? Injorant.
Naumi: Ke më gjë për të thënë?
Lindita: Pse më preke në familje?
Naumi: Se më deshi k….
Lindita: Injorant./TCh

Leave a Reply