Sarës nuk i përkon askund pesha ideale me gjatësinë e trupit


Sara Hoxha është partnerja e reperit kosovar Ledri Vulës.

Ndonëse nuk janë martuar ccifti simpatik janë bërë prindër të një vajze të cilës i kanë vënë një emër të veccantë,

Poem Blue është vajza e çiftit e cila u solli gëzim e harë në shtëpitë e tyre.

E meqë u bë nënë për herë të parë, padyshim që Sara ka pësuar ndryshime në pamjen e saj krysisht në linjat trupore.

Në një pyetësor që ka hapur ditë më parë ajo iu përgjigj edhe pyetjeve rreth peshës e gjatësisë.

E në bazë të përgjigjeve Sara nuk posedon peshën ideale me gjatësinë e trupit.

Ajo ka 71 kilogramë dhe është e gjatë 1.64. Kurse realisht duhej të kishte 58 kilogramë për t’iu përshtatur gjatësisë së saj./Kosovarja/

Leave a Reply