“Sara i është ulur në рrehër Giljanit”, Çimi асаrohet keq me vajzën


Një gjest i Sarës e ka acaruar shumë Çimin, i cili e ka shprehur këtë në mes të studios.

Ai tha se Sara është treguar shumë e afërt me Gijanin në prapaskenë, ku janë përqafuar e puthur me njëri-tjetrin para tij.
Djali u shpreh shumë i prekur dhe tha se nuk donte që takimi me Sarën të transmetohej.

Çimi: Sa iku iu ul në prehër Giljanit.
Sara: A të erdha të fola?
Çimi: Të thash o Sara çfarë po bën mbaj pak distancë, duke u puth duke u përqafu
Giljani: Ajo më ka qejf mua ç’ke ti.
Çimi: E le ti femrën tate me u ul?
Sara: Pse flet në emrin tim?

Çimi: Unë nuk kam çfarë të bëj më me të, dua që takimi me të nuk dua të transmetohet fare.
Kujtojmë se Çimi dhe Sara kanë zhvilluar një takim më parë në palestër, ku u treguan shumë të afërt.Tch

Leave a Reply