Sara bëhet xheloze рër Geljanin, Aristela i kthehet Ѕindit: Воll рërmende Muratin!

Sara ka shfaqur shenja xhelozie për takimin e Geljanit me Sindin duke thënë se në takimin me të nuk foli asnjë fjalë, ndërsa me Sindin u tregua mjaft i afërt.

Teksa Sindi i tha që të mos bëjë si xheloze, ndërhyri Aristela duke i thënë që të mos e përmendë më Muratin në çdo takim duke i treguar të gjithë djemve ndjenjat e forta që pati për të.
Sindi: Mos bëj si xheloze e madhe.
Sara: Normale që do bëj si xheloze kur me mua nuk foli asnjë fjalë.

Aristela: Mos thuaj më që kisha ndjenja të forta për Muratin se ngele duke e përmendur cdo takim.
Sindi: Bëhet xheloze për Princin dhe thotë kështu.
Aristela: Po c’lidhje ka? Je shumë e nxituar Sindi.TCH

Leave a Reply