Sara рroνokon djalin më të ri të Përputhen: E njeh pμthjen Evropiane?


Geljan Rajku është djali i ri që është bërë pjesë e Përputhen. Ai është më i riu në program, është 20 vjec dhe ka treguar pëlqimin e tij për Sarën e Jasminën.

Ishte Sara që e proνokoi e para duke i thënë nëse i njeh pμthjet evropiane.

Geljani u nis që t’ia tregonte ndërsa Sara zgjodhi që t’i jepte vetëm pμthje në faqe./Top Channel

Leave a Reply