Sapo ishte kthyer nga Gjermania, ky është i riu që hu mbi jetën në akѕidentin tra gjik në Sarandë


Personi që po shihni në foto është 32 vjeçari që hu mbi jetën në aksi dentin e ndodhur një natë më parë në Sarandë.

Klement Kristidhi dhe dy të pla gosurit e tjerë janë sjellë në Tiranë për një mjekim më të specializuar. Mësohet se konkretisht Arjan Gribura, 31 vjeç është sjellë në kryeqytet, pasi ka pësuar dëme të mëdha në shtyllën ku rrizore, fraktura të dorës së majtë e të djathtë si dhe frak turë të këmbës së majtë.

Ndërsa 22-vjeçari i ide ntifikuar si Agron Muhametaj, kishte frakturë në shtyllën kurrizore. I ak sidentuari i tretë, Shkëlqim Muhametaj, 31 vjeç, nuk ka pësuar dë mtime dhe ndodhet në spitalin e Sarandës.

32-vjeçari Krisitdhi, i cili ndë rroi jetë, sapo ishte kthyer nga Gjermania, ku jetonte prej gjashtë vitesh. Ai po udhëtonte me makinën e të vëllait bashkë me tre miqtë në momentin që u aks ident ua. Përpla sja ishte fat ale për 32-vjeçarin që nd ërroi jetë në vend, ndërsa tre të tjetër kanë mbij etuar

Leave a Reply