“Sa i mirë ke dalë sot, si pëllumb”/ Antonela gjuan live Mevlanin dhe shkon e përqafon, ja si reagon Lediana


Ndërsa në studio diskutohej takimi i Mevlanit dhe Ledianës, Antonela ‘e ngacmon’.

Komentet në studio

Antonela: Po sa i mirë ke dalë sot, si pëllumb

Mevlani: Rrosh zemra

Ndërkohë që pas kësaj Antonela çohet dhe shkon ta përqafojë, ndërsa Lediana ‘e kalon’ situatën me një buzëqeshje ‘të ngrirë’.

Leave a Reply