“Sa fundshpinë të bukur ke”/ Arjan Konomi kritikon djemtë: S’dini të komplimentoni vajzat!


Rikthimi i Anës mbrëmjen e sotme në Përputhen, u shoqërua me surpriza. Gjithashtu edhe deklarata e Rinianit se kishte punuar si striptist ngjalli jo pak diskutime dhe habi. Dhe ajo çka nuk ngeli jashtë komenteve ishte edhe takimi i Rinianit me Anën, ku pas deklaratës së tij, vajzat u shprehën se dëshironin ta shihnin tek bënte strip, ndërsa Ana e shoqëroi në kërcimin e “nxehtë”..

Megjithatë Ana u shprehs se ajo që e frikëson është se mos Riniani përdor të njëjtën mënyrë me të gjitha vajzat. Atë e mbështeti edhe opinionisti Arjan Konomi, i cili gjithashtu kritikoi djemtë për sjelljen e tyre ndaj vajzave.

Arjan Konomi tha:

Ju nuk dini t’u bëni komplimente vajzave, nuk dini të thoni një fjalë të mirë, nuk dini të çmoni pamjen e tyre të jashtme. Si nuk dëgjova një djalë t’i thotë një vajze, sa këmbë të bukura ke, si nuk thoni: sa fundshpinë të bukur ke, se ajo është çka një djalë i shef një vajze.

Leave a Reply