Sa e DHlMBSHME o ZOT/ E veshur nuse shkon te νarrί i të fejuarit ditën e dasmës…/VlDEO


Foto që të th_yen zemrën. Një nuse e veshur me fustanin e saj të bardhë shkon tek νa-rri i të fejuarit ditën që duhej të martoheshin.

James Murphy nga Indiana, SHBA i cili ishte zj-arrë-fik-ës hμmbi jeettën tra- gji- kisht në nëntor të vitit të kaluar pas një aksí dentí me makínë, të cilën e drejtonte k0legu i tij.

Pak ditë më parë çifti do të martohej dhe e Jessica Padgett ditën e dasmës së tyre shkon tek νa- rri e veshur nuse. Me l0t në sy ajo shoqërohej dhe nga familjarët e saj

Leave a Reply