“Sa bëjnë 6×6?” Këngëtari shqiptar nuk e di tabelën e shumëzimit, lë nam në emision


Një ndër reperët e njohur dhe më të dashur për shqiptarët Getinjo, ka qenë i ftuar në fundmi në emisionin Express Rozë, në rubrikën “Pyetje Express”, ku në të shumtat e pyetje që i janë bërë, është përgjigjur g abim.

Në një pyetje Getinjos i është kërkuar të thotë tabelën e shumzimit me gjashtë, por këngëtari ka refuzuar të përgjigjet duke thënë se nuk i ka “marrëdhëniet” e mira me matematikën.

“I k eq jam në matematik. Domethën matematikën e kam mësuar prej kalkulatorit kur kam llogorit na një farë leku. Kshu që për mua të gjitha bëjnë 6×6 baraz me një milion. Edhe hiç s’po e them se s’jam matematicient. Unë jam Geti, reper, njeri i thjeshtë”, tha ai.

Leave a Reply