Rudina Magjistari në zi, mes lotësh njofton hu mbjen nga K0VIDI të mikes së saj të zemrës(FOTO)


Moderatorja Rudina Magjistari mes dhi mbjes së madhe ka ndarë në rrjetet sociale lajmin e tris htë të hum bjes së kuzhinieres së njohur shqiptare, Fikrioje Ukcellit, si pasojë e inf ektimit nga K0VIDI.

“U prehsh ne paqe znj. Ceka! E nderuar qe te kam njohur, admiruar artin tend te kuzhines dhe fisnikerine tende njerezore! Do ti mungosh Prishtines e Tiranes! #RIP #FikrijeUkcelli #ZonjaCeka”, shkruan Magjistari.

Leave a Reply