Rudina Dembaсaj u jep këѕhilla grave ѕi të merren vеѕh me burrat e tуre: Ро nuk e bënë këtë i lini


Rudina Dembacaj është një aktoret dhe moderatoret më të komentuara dhe aktive në rrjetet sociale. Ajo shpesh diskuton tema të ndryshme me ndjekësit në Instastory.

Dembacaj ka gjetur kohën për të bërë një bashkëbisedim me ndjekësit të cilët nuk kanë nguruar të tregojnë adhurimin që kanë për të, madje i kërkojnë edhe këshilla.

Një pre ndjekësve i ka kërkuar një këshillë për të gjithë gratë që nuk merren vesh me burrat, si duhet të veprojnë. Rudina e ka këshilluar ndjekësen duke i thënë: “Është e vështirë të japësh këshilla për një çift! L ufto deri në fund pa u nxituar. Por nëse prap nuk ecën, ndarja është një super zgjidhje.”

Leave a Reply