“Rrit performancën, i Тërbon djemtë”/ Arjani hedh akμza të rëηda: Kristiani sjell DR0GĒ që të shpërfytyron/VlDEONjë debat i ash-për mes Arjanit dhe Kristianit nisi në Përputhen pasi Sara përmendi “cajin që tërb0n djemtë” në takimin me Erlindin. Arjani hodhi akμza të r-ënda se Kristiani u jep konkurrentëve dr0gë, ndërsa Kristiani u vetëmbrojt duke thënë se është caj.

Sara: Çaji i tërb0n djemtë. Kristiani: Është çaj që nuk shitet dhe unë e përdor për rritje të performancës. Jam i vetmi që e kam si çaj. E ka përdor dhe Erlindi, ia ka ndjerë efektin. E ka përdorur dhe Antonela. Është caj matcha që nuk të rrit adrenalinën, as pulsin. Arjani: Kjo është situatë delikate, të cilën e kam vënë re. Kam dyshuar dhe në njëfarë mënyre tek Erlindi nuk është më ai djalë që ka qenë në fillimet e tij dhe tani është bërë “fluturon, fluturon gomari”.

Kristiani: Nuk ke fytyrë dhe të marrësh avantazh nga situata. Erlindi e ka përdorur dy herë. Nëse ke përdorur skript prap, të kryqëzoj me logjikë. Nëse do, ta tregoj pozicionin me takim 4 minutësh. Ti je opinionist, opinioni nuk ka vlerë për të vërtetën. Nëse do të suImosh sharIatanët dhe mashtruesit, suImoji ata se nuk ka suImuar askënd dhe të kanë shkruajtur disa persona që unë i kam ndihmuar.

Arjani: Ajo që thua është caj, nuk është caj, por jep dr0gë. Të jep halucinacione. Ti je për tu arre -stuar me këto që bën. Kristiani: Manipulator, o zotëri është çaj matcha, mos hamendëso.

Arjani:Ti sjell këtu Iëndë na-rk0tike aziatike. Më kanë thënë se këtu djemtë k0nsumojnë nga ai pIuhuri që sjell Kristiani. Kristiani të rrisë performancën e tij në takime. Më kanë thënë gazetaret se e kanë përdorur dhe në takimet e tij dhe është shpërfytyruar. Kjo Iëndë mund të jettë na- rk0tike./Top Channel

Leave a Reply