Rrëfimi i dhímbshēm! Vjehrra më hídhte pjatën me ushqim si të isha një qen i Iidhur në Ζinxhir/VlDEO


Një grua 43 vjeç është bërë pjesë e emisionit “Historia ime” në Tv Klan, ku ka preferuar që historinë e saj të dh-imbshme ta tregojë me k-uriz, pasi nuk dëshiron të zbulojë identitetin e saj. 43-vjeçarja është div0rcuar 11 vite më parë pasi ish-bashkëshorti e dh-un0nte fizikisht dhe psik0l0gjikisht. Ajo rrëfen se është martuar me shkuesi dhe vendosi të lidhë jetën me ish-burrin që e takoi vetëm dy here.

Mirela Milori: Ti je nga një zonë e veriut të Shqipërisë, si u njohe me ish-burrin?
43-vjeçarja: Me mblesëri, isha 20 vjeç kurse ai ishte 24 vjeç. Ai jetonte në rrethinat e Tiranës me familjen.

43-vjeçarja tregon se u martua me dasmë por fustani i nusërisë që njerëzit e burrit i kishin zgjedhur sipas saj ishte shumë i lodhur dhe jo i bukur. Pasi u martuan filluan të jetonin në një shtëpi me prindërit, ishte një familje goxha e madhe dhe e trajtonin shumë k- eq.

43-vjeçarja: Në atë familje nuk kishte asnjë rregull apo pastërti, i jam futur me themel në familje duke i larë, duke i shpëlarë, por aty hyri xhel0zia.

Mirela Milori: Me kë jetonit?
43-vjeçarja: Me vjehrrin, vjehrrën, kunetërit, kunatat të pamartuara. Kishte dy motra dhe 5 vëllezër. Mirela Milori: Ti i hyre shtëpisë me themel, pse nuk të pëlqente higjiena apo si?

43-vjeçarja: Jo se nuk më pëlqente, por duheshin larë shpëlarë, sepse gjithë ditën rrije aty në banjo, gοvatë, duke larë me dorë.

Mirela Milori: Nuk kishit lavatriçe kështu që ti shumicën e ditës e kaloje duke larë rrobat e të gjithë pjesëtarëve të familjes, jo vetëm të tuat dhe bashkëshortit tënd? 43-vjeçarja: Të gjitha. Mirela Milori: Po nuk ishin falenderues për këtë ata?

43-vjeçarja: S’bëhet fjalë, unë kisha d-ajak jo falënderime. Trajt0hesha si një punëtore, me një palë shapka, me këmbë në ujë, thanim ftohtit, nuk kishim ku të ngroheshim. Çfarë të jepte vjehrra, ta lëshonte në pjatë dhe ta hi-dhte si q-en, si t’ja he-dhësh një q-eni të lidhur jashtë. Mirela Milori: Këtë lloj trajtimi e kishin vetëm me ty, apo kështu ishte kultura e tyre në shtëpi?

43-vjeçarja: Ata nuk donin që ta linin nusen që jo për ta ngritur kokën, por për ta trajtuar si të tjerët si pjesëtar familje, i dukeshe sikur kisha hyrë për të marrë ndonjë vendim ose pasur, ishte një xhel0zi që na i mori djalin. /tvklan.al

Leave a Reply