Rrēfimi I Рrekѕhēm, I Dу Fëmijëve Të Cilët Çdo Ditë Rrinē Me Orë Të Tēra Tek Vааrri I Ваbait Të Tyre (Video)


Mason dhe Mylan Brazel, janë dy vëllezër të moshës fëmijërore. Ata vizitojnë pothuajse çdo dite va.rr.in e babait të në va.rrez.at e dëshmorëve në Arlington në Teksas, sepse babi i tyre shërbente në ush.trin.ë amerikane.

Mylan fëmija më i madh thotë se me këtë vizitë i duket sikur e ndjen praninë dhe ngrohtësinë e babait të tyre, ka thënë nëna e tyre Kait Brazel për ABC News.

Rreshter Fred Brazel, 37 vjeçar fillimisht u d.iag.nosti.fikua me ka.n.ce.r ku më pas h.um.bi përfundimisht lu.ft.en e tij me këtë së.m.und.je. Ndiqeni në videon më poshtë rrëfimin e prekshëm të kësaj familje

Leave a Reply