Rrаhје në “It’s my love”, Luli përpIaset përtokë /VlDEO


Situata duket të ketë eskaluar në puntatën e kaluar në emisionin ‘It’s my Love’, pasi konkurrenti Lulzim Jashari, është suspenduar pas rr-ahjes me konkurrentin tjetër i cili vjen nga Shqipëria, Erjon Geca. Erjoni në debat e sipër e shan Lulin, gjë e cila e acar0n shumë këtë të fundit duke e bërë që të çohet dhe ta g0das.

Të dy konkurrentët kapen mes vete, teksa të tjerët mundohen t’i ndajnë. Ndërsa Luli që mundet ta g0dasë rrëz0het në tokë, por e gjithë kjo zënkë përfundoi me suspendimin e Lulzimit nga Ferizaj, ndërkaq moderatori i emisionit, Valon Maloku, tha se mbetet në dorën e publikut nëse duan të votojnë pro kthimit të Lulit në emision.

E gjithë situata e krijuar u kritikua ash-për nga të gjithë konkurrentët dhe nga vetë Maloku, i cili ka thënë se ky emision do të jetë shembull për të mirë, por që deri tash është totalisht degjenerim. Momentin e rr-ahjes mund ta shikoni që nga minuta e 5-të.

Leave a Reply