Rolandi e lë Ѕhqiрen me giѕht në gojë/ Ti harroje të martoheѕh me mua

Dje në “Përputhen+40” u transmetua takimi i Shqipes dhe Rolandit. Ky i fundit bëri një deklaratë që nuk u prit aspak mirë nga konkurrentja.

Shqipja i përmendi martesën, duke thënë se ka dëshirë të martohet sepse e ka vuajtur më parë. Mirëpo, Rolandi iu përgjigj “Po pse 15 vjeçe je?”.

Ndërkohë në studio ai theksoi se nuk ka ndërmend të martohet më.

“Një jetë kam, s’kam 20 jetë. Për t’u martuar jo, harroje. Unë iu kam plotësuar dëshirën prindërve që jam martuar se unë vetë s’kam dashur. Kështu tipi jam. Tre vite kam ndenjur i martuar me ish-bashkëshorten time, e dua , e respektoj. E kam humbur si grua, por nuk e kam humbur si njeri. Jam shumë mirënjohës për çunin. Unë çdo ditë më shumë flas me atë në telefon, më pyet qysh tek. Sigurisht në mes është çuni, ajo ka dhe një gocë me bashkëshortin e saj italian. Unë bashkëjetoj, ama martesa është diçka tjetër. Nuk e shoh dot”, tha ai.

Shqipja iu përgjigj: “Ti vendos për veten tënde, unë vendos për veten time”.

Leave a Reply