Riniani e bën të ecë para dhe i ngul sytë tek të pasmet, Ana: E kalova provën?


Riniani dhe Ana kanë zhvilluar takimin e parë së bashku dhe nuk kanë munguar puthjet e para, flirtimet dhe bisedat e nxehta.

Riniani i dhuroi disa herë puthje në qafë dhe në një moment, kur Ana e çoi në dyqan për t’i dhuruar një parfum, ai nuk hezitoi që t’i kërkonte të ecte para.

Ai hodhi sytë tek të pasmet e saj dhe Ana e pyeti: “E kalova provën?”
Pas kësaj, vazhduan bisedat tepër flirtuese mes tyre.

Leave a Reply