Riniani deklaroi se punonte si striptist për 300 euro, kush është vajza që zhveѕhi me kërсimin er otik në studio. Sindi “mbуll” ѕуtë (FOTO)


Riniani deklaroi në takimin me Anën se ka punuar si striptist në moshën 20-vjeçare dhe për këtë ka nxitur shumë reagime në studio.

Ai u pyet se për sa para e bënte këtë punë dhe tha se merrte 300 euro për një shfaqje. Ndërsa vajzat i bënë kërkesë që të bënte një performancë në studio, Riniani zgjodhi ta bënte me moderatoren e ditës së sotme, Ana 1, e cila filloi të zhvishej pranë tij.

Performanca u shijua nga të gjithë konkurrentët, ndërsa një moment Sindi duket se po përpiqej ta shmangte.

Leave a Reply