Reshje shiu kudo, bëhuni gati: Në këtë vend temperaturat do të shkojnë në -5 gradë/ Vjen paralajmërimi


Britanikët duhet të përgatiten për s tuhi dëbore, përmb ytjesh dhe er ërash, të pasuara nga një temperaturë e papritur prej -5 i Arktikut.

Bëhuni gati: I ftohti siberian vjen nesër në Shqipëri – Tetova SotBrian Gaze në Weather Outlook paral ajmëroi se në disa vende temperaturat do të jenë 0 gradë Celcius.

Agjencia e Mjedisit ka lë shuar gjithashtu paral ajmërim për përmb ytjet për pesë zona në Angli duke përfshirë York, South Creake dhe Burhma Thorpe – që do të thotë që përmb ytja pritet dhe veprimet e menjëhershme duhet të ndërmerren.

Burimi: The Sun/ Marrë nga: Gazeta Korrekte

Leave a Reply