REPERl i njohur vaIIëzon vallen e Rugovës dhe Kërkon Nuse Shqiptare (VlDE0)


Këtë javë n’Kosovë Show mysafir ishte reperi i huaj CIiqme. Ai jeton në Zvicër por po zhvillon karrierë edhe në Kosovë. Cliqme tregoi si nisi të mësonte gjuhën shqipe. Thotë të kishte dëgjuar vetëm fjalë të mira për shqiptarët.

Reperi kishte mësuar shumë gjëra rreth popullit shqiptar. Ai ka njohuri edhe për ushqimet tradicionale. Cliqme do të vallëzojë valle shqiptare derisa po kërkon edhe nuse në Kosovë.

Leave a Reply