“Rejan” po martohet edhe në jetën reale, do të befasoheni me cilin aktor të njohur


Ebru Sahin po bëhet çdo ditë e më shumë një ndër aktoret më të pëlqyera nga kinematografia turke.

Është roli i ‘Rejanit’ në serialin ‘Hercai’ ai që po e bën tejet të njohur si në publikun turk ashtu edhe në atë të huaj.
Ebru është shumë e përfolur për jetën private sidomos për lidhjet e saj.

Dhe së fundi, mediat turke flasin për një lidhje serioze të saj me aktorin shumë të njohur turk Tolga Saritas.

Leave a Reply