Regjistrimi i kësaj makine ka bërë që të gjithë të qeshin


Në rrjetet sociale, shpesh shfaqen foto me targa të pazakonta, të cilat rregullisht i bëjnë përdoruesit të qeshin, dhe kështu ndodhi me një foto të një BMW-je të bërë në Çeki.

Regjistrimi nga Republika Çeke thotë qartë: “Unë jam beqar”, dmth. “Unë jam i lirë”.

Postimi i tij në interneti mori jashtëzakonisht komente, ku shumica prej tyre ishin qesharake.

Dhe sigurisht ajo është shpërndarë shumë në internet.

Leave a Reply