Reagimi i babait që bëhet me djalë раѕ 5 vajzave do t’ju lë ра fjalë!


Babait të pesë vajzave i është kërkuar që të “qetësohet” dhe të “ulet diku” pas reagimit të tij shumë qesharak pas lindjes së djalit të parë.
Pas plot pesë vajzash, Kennedy Zarour më në fund goditi në shenjë dhe u bë baba i një djali.

Ai nuk i përmban dot emocionet dhe lumturinë duke bërtitur nga gëzimi në sallën e operacionit.

Ulet, ngrihet, vë duart në kokë, lëviz para-prapa dhe thjesht nuk e kontrollon dot veten.

Shiko Videon:

Leave a Reply