Rama takon motoriѕtët hungarezë në Kolonjë: Mendova ѕe mund të më bëni një хhiro, por… (FOTO)


Dita e sotme e ka gjetur kryeministrin Edi Rama në Kolonjë, ku ka parë nga afër gjimnazin “Petro Nini Luarasi” dhe qendrën sociale “Motrat Qirjazi”.

Vihet re se pamja fillon me Ramën që i bashkohet grupit të motoristëve hungarezë dhe i kërkon që t’i bëjnë një xhiro.
Motoristi: Kemi qenë në Shkodër, Tiranë, Durrës dhe këtë natë në Përmet. Do të qëndrojmë në Shqipëri për të gjithë javën.
Rama: Edhe unë do të shkoj në Përmet, por mendoj se ju do të shkoni më shpejt.

Shumë mirë. Paçi një udhëtim të mbarë. Mendova se mund të më bësh një xhiro, por ke vend vetëm për një person.
Motoristi: Jo, mund të ulesh këtu.
Rama: Oh, hap i madh. Okej mirë.

Leave a Reply