Rama poston videon e ѕhtëрive të rindërtuara: 3 herë më ѕhumë punë, рër t’ju kthуer sadoрak borхhin e madh ku më futët në 25 рrill

Kryeministri Edi Rama ka postuar një video nga shtëpitë e rindërtuara në Fushë-Krujë, ku shprehet se tashmë ka tre hërë më shumë punë për t’u bërë dhe “për t’ju kthyer sadopak borxhin e madh ku më futët të dielën e bukur të 25 prillit FushëKrujë”.

“Dhe tani 3 herë më shumë punë, për t’ju kthyer sadopak borxhin e madh ku më futët të dielën e bukur të 25 prillit FushëKrujë”, shkruan Rama në facebook.

Leave a Reply