Ra nga ndērteѕa ѕhumēkatēѕhe, vdееѕ në vend diрIomatja e Iartē zviсerane në lran

Një anëtare e lartë e stafit në ambasadën zvicerane në Teheran të Iranit, ka v dekur pasi ra nga ndërtesa shumëkatëshe ku ajo jetonte.

Sipas BBC, një zëdhënës i shërbimeve të urgjencës tha se gruaja 51-vjeçare ishte se kretare e parë në ambasadë, megjithatë nuk e tregoi emrin e saj.
Policia në zonën Kamraniyeh thirri mjekët e ndihmës së parë të martën në mëngjes, por ajo “kishte v dekur në vend”, tha ai.
Ministria e jashtme zvicerane kon firmoi se një punonjëse kishte v dekur në një in cident.

“Departamenti Federal i Punëve të Jashtme dhe kryetari i tij Këshilltari Federal, Ignazio Cassis janë sho kuar nga v dekja tra gjike dhe i shprehin ngushëllimet e tyre më të the lla drejt familjes”, tha një zëdhënës.
Ministria shtoi se ishte në kontakt me familjen dhe me autoritetet iraniane.

Leave a Reply