Ra nga kati i tretë i banesēѕ ku ро рunonte, ndērron jetē në ѕрital 24-vjeçari

Një 24-vjeçar nga fshati Zdrajsh i Librazhdit ka ndë rruar jetë pas një ak sienti në punë ditën e djeshme. Ai ra nga kati i tretë i banesës ku po punonte dhe u dërgua menjëherë në spital ku iu nështrua dy ope racioneve, por nuk ka mundur të mbijetojë dhe për pasojë ka hu mbur jetën.

Bëhet me dije se 24-vjeçari Mirjan Kryeziu punonte prej rreth një muaji në Maqedoni dhe ai është rrëzuar nga kati i tretë i një banese, ku ka marrë dëmtime të rënda në trup dhe në kokë.

Leave a Reply