Qofshin të bekuar! Gruaja trime Iind e vetme beben e saj: Nisa të bërttisja, kisha shumë dh-imbje


Një nënë e guxim shme lindi e vetme në një parking makinash ku temperatura shënonte -4 gradë Celcius. Jordan Corbett, 27 vjeçe papritmas e kapën dhi mbjet e Iindjes dhe nisi të dridhej në një parking makinash pranë S pitalit Royal United në Bath.

Foshnja e saj Dennis nuk mund të priste më shumë dhe Jordan nisi të bë rtasë për ndihmë, ku më pas u mbajt në një shtyllë ku u mbështet. Çuditërisht, Jordon nga Seend, Ëiltshire, solli fëmijën e saj vetëm natën e 25 Janarit.

Duke folur për herë të parë sot, ajo tha: “Rreth orës 8.30 pasdite gjërat kishin qenë vërtet të dhim bshme, kështu që vendosa të telefonoj s pitalin e Bath. Ata thanë që ishin vetëm kontraktime dhe se nuk ishte ende koha e duhur për të Iindur”.

Leave a Reply