Qeveria solli vendim, ora policore fillon në ora 20


Qeveria ka sjellë vendim, ora policore do të fillojë në ora 20:00.

Për këtë vendim, pritet të deklarohet kryeministri Zoran Zaev, ministri dhe zëvendësministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe dhe Ilir Hasani dhe kryetari i Komisionit për Sëmundje Ngjitëse, Zharko Karaxhoski.

Me këtë, pritet të shkurtohet edhe orari i punës së kafeneve, mëson TV21 nga Qeveria.

Leave a Reply