“Qenke me ѕуçka të bukura”, si ѕhkoi takimi mes Luljetëѕ dhe konkurrentit të ri (Fotot)


Rolandi është konkurrenti më i ri i Për’Puthen +40, i cili që nga ekrani i televizorit i ka vënë syrin Luljetës.

Ai e ftoi në një takim 4 minutësh ndërsa folën për disa detaje të jetës së tyre.
Luljeta: Jetoj vetëm, bëj palestër psonisje, bëj ecje, bëj guida i kam qejf udhëtimet. jam tip sportiv pa komplekse, unë këndoj pëlqej, kështu jam unë dua humor.

Roland: Jam i divorcuar, kam një djalë, jetoj vetëm punoj taksi, edhe mua më pëlqejnë udhëtimet,
Luljeta: Unë s’ja them shumë për gatim them të drejtën.
Roland: Unë kam zanatin shofer.
Luljeta: Po bashkëshortja ku është se na shikon e më thotë po më merr burrin.
Roland: Ajo është e martuar ka jetën e saj.

Luljeta: Unë s’kam qenë as e fejuar as e martuar, por i kam qejf bashkëjetesat e shkurtra, kështu qenke me syçka të bukura.
Roland: Do ia lemë kohës.
Luljeta: E kam pak të vështirë që të vendos, por shpresa vdes e fundit.
TCh

Leave a Reply