Qeni që mahniti jurinë duke folur si njeri/VlDEO


Në ‘Britain’s Got Talent’, show ky që ka për qëllim t’i zbulojë talentët në Britani, një njeri solli qenin e tij, për të treguar se ai mund të flasë.

Marc Metral solli qenin e tij Wendy në ‘Britain’s Got Talent’ dhe mahniti jurinë dhe audiencën. Juria mbeti e habitur kur Marc Metral prezantoi qenin e tij Wendy – cili mund të flasë.

Videoja e publikuar në YouTube ka më shumë se 43 milionë shikime. Shikojeni:

Leave a Reply