Qan përballë aktorit të madh Çun Lajçi, Bieta Sulo preket nga fjalët e tij për vajzën e ndjerë: Shkoj dy herë në javë atje ku e kam, kalova dhe Kovidin

Sot në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon ishte pjesë e programit aktori i mirënjohur Çun Lajçi. Dy herë i i nfektuar me covid, ai rrëfeu bet ejën e ash për me sëmundjen që po e mban peng prej 5 muajsh.

Ethe, temperaturë 40 dhe vetëm 50% nivel të oksigjenit, këto ishin disa nga simptomat që kishin shoqëruar aktorin gjatë netëve të gjata, netë përgjatë të cilave siç ai e përshkroi, kishte menduar edhe v de kjen.

Megjithatë pen gu i tij më i madh është fakti që s’ ka mundur të shkojë prej 5 muajsh tek va rri i së bijës.
Përmes disa vargjeve ai fajë sonte veten dhe përpiqej të gjente ngushëllim. Por ndërsa gjatë rrëfimit lotët dolën nga sytë e tij, ishte e pamundur të mos prekej edhe Bieta.

“Jam mësuar të shkoj së paku 2 herë në javë atje. Sepse kur e va rr osa e kisha të vetmin motivacion që të jetë afër Bjeshkëve të cilat qeveria e Ramush Haradinaj ia fali Malit të Zi”, tha ndër të tjera mes lotësh aktori.

Leave a Reply