Qan para kamerës me të madhe aktorja turke, pas lindjes së fëmijës së dytë e rrëqeth me fjalët: Lutem që të mbeteni shtatzënë


Berguzar Korel, e njohur nga roli i “Shehrezades” është e martuar me Halit Ergenç, i njohur nga roli i “Sulejmanit të madhërishëm” dhe dy aktorët janë prindër të dy fëmijëve.

Berguzar gjatë shtatzënisë së dytë ka qenë aktive në rrjete sociale duke publikuar informacione dhe foto me barkun e rrumbullakosur, por një mesazh nga një zonjë bëri që ajo ta mbyllte opsionin e mesazheve.

Së fundmi Berguzar ka treguar se e mori atë vendim pasi nuk e përballonte dot pr esionin e mesazheve të tilla.

“Jam e sigurt që shumë njerëz pyesin veten pse e kam mbyllur opsionin e mesazheve. Arsyeja është sepse nuk dua të lejoj që njerëzit të flasin me mua në mënyrë të vrazhdë dhe nuk dua të mendojnë se më kanë prekur. Por tani dua ta ndaj me ju çfarë ndjej pa fr ikë. E mora shumë seriozisht një mesazh që më erdhi, u mërzita. Mesazhi erdhi kur isha shtatzënë me beben time të dytë. Pas asaj dite lutem çdo ditë që ju të mbesni shtatzënë. Por ju lutem mos dërgoni më mesazhe d jallë zore. Tani po e mbr oj veten dhe psikologjinë time duke mos lejuar që këto mesazhe të më vijnë”, tha aktorja.

Leave a Reply