Uauu…Qуtetarja “dhuron ѕhfaqje” në autobuѕin e Tiranëѕ ѕë Re, nхjerr рјеѕët intíme/VlDEO


Transporti urban është kthyer në një prej problemeve kryesore në vend për qytetarët e Tiranës. Deri më sot, në autobusat e Tiranës së Re ishim “mësuar” duke parë konflikte, përleshje të dhu nshme apo edhe ak sidente, por ajo që nuk kishim parë deri më tani ishte rasti që ilustrohet me video edhe në vijim. Një ngjarje e pakëndshme ka ndodhur pasditen e sotme brenda autobusit, ku një grua ka nxjerr pje sët in time të trupit të saj, ndërsa ka folur në mënyrë banale.

Ndërkohë, një ndër qytetarët që ka qenë në autobus dhe ka parë të gjithë ngjarjen, ka shkruar pranë redaksisë së JOQ Albania:

Përshëndetje JOQ Albania. Sot tek autobusi i Tiranës së Re kanë ikur njerëzit për lesh, tu rp se ku po i rrisim fëmijët tanë. Faleminderit.

Leave a Reply