Publikohet video kur gazetaria ia mbyllë gojën me forcë Shqipes, do habiteni


Shqipe Hysenaj, ish konkurrente në emisionin Përputhën, e cila njihet për tonet e larta në studio gjatë debateve.

Ajo është konkurrentja e parë në sezonin e dytë të Përputhen, shkruan infokosova.

Për shkak të thyerjes së rregullave duke debatuar dhe bul.lizuar me një tonë të ashpër, Shqipja është përjashtuar nga emisioni.

Në çdo emision që merr pjesë Shqipja debaton në mënyrën me të keqe të mundshme.

Në rrjete sociale është publikuar një video tek sa shihet, një gazetare duke ia mbyllur gojën Shqipes.

“Kam një shok që më pyet gjithmonë, si ia bënë ti që ti mbyllësh gojën Shqipes kur e ke në studio, shumë e thjesht o njëri”, janë fjalët e gazetares teksa ia mbylle gojën me forcë./infokosova

Leave a Reply