“Pse zgjodhe Ledianën në vend të Antonelës…”, Mevlani jep përgjigjen që nuk pritej


Mevlani dhe Lediana kanë shkëmbyer në takimin e fundit puthjen e tyre të parë.
Ata kanë qenë në një drekë bashkë dhe pasi Mevlani i dedikoi një këngë Antonelës ajo u afrua dhe e puthi në buzë.
Kjo bëri që ata të dy të afrohen edhe më shumë me njëri tjetrin, pavarësisht reagimit të fundit të Mevlanit që u largua nga studio pas sherrit të Ledianës dhe Antonelës për të.

Ai e shpjegoi këtë veprim me faktin se ishte shumë i acaruar dhe nuk dëshironte që të degradonte situata në ofendime prandaj zgjodhi të largohej.
Ndërkohë dikush nga fansat e ka pyetur Mevlanin se përse zgjodhi Ledianën në vend të Antonelës dhe ai për habi të të gjithëve deklaroi se në fakt ende nuk ka zgjedhur, pasi ishte vetë Antonela që vendosi të hiqte dorë, pasi ai vetë nuk e ka ndarë mendjen.

Antonela ndërkaq nuk ishte e pranishme në emision duke kërkuar kohë për të reflektuar për gjithë këtë situatë.
Por pavarësisht se ai tha që ende nuk zgjedhur, kur dikush tjetër ka pyetur se përse nuk e merr Ledianën të largohen nga emisioni, ai tha që kjo varet nga Lediana, nëse ajo do, ata dalin të dy bashkë.

Leave a Reply