Pse të gjithë i urrejnë vozitësit e BMW-së


Në vitet e fundit, teza se shoferët e BMW janë më të vra zhdët dhe në të njëjtën kohë më agre sivët në trafik është bërë e zakonshme.

Raste të shumta nga praktika e mbështesin këtë, dhe disa studime thonë të njëjtën gjë.

Më e fundit u krye nga Insurify.com, në një mostër të madhe prej 2.5 milionë pretendimesh sigurimesh që ata kanë në bazën e të dhënave.

Siç tregon studimi, shoferët e pas jellshëm më së shpeshti vozisin me bori dhe ata shpesh janë të gatshëm të kryejnë një shkelje më të rëndë.

Nëse flasim për markat, atëherë BMW është në krye, ashtu si Audi dhe Acura, kështu që këto tre marka zënë 6 në 10 makina me drejtuesit më të pasjellshëm.

Në vendin e parë është BMW Seria 4, me më shumë se 60 shoferë për mijë, në vendin e dytë është BMW Seria 7 me 56.2 shoferë të vrazhdë për mijë.

Nga ana tjetër, drejtuesit më të mirë drejtojnë SUV të mëdhenj, por që nuk bien në sy, siç janë Nissan X-Terra, Honda Ridgeline dhe Range Rover.

Leave a Reply