Pse nuk flasin prej dy vitesh Jasmina dhe Ola? Dy bukuroshet zbulojnë publikisht si qëndron e vërteta


Që në hyrjen e Olës, vajzës më të re të Për’Puthen, u zbulua që ajo njihej më parë me Jasminën.

Ditën e sotme vajzat kanë sqaruar se përse kanë dy vite që nuk flasin me njëra-tjetrën.

Ola: Njerëzit duan të dinë se përse jemi zënë ne të dyja.

Jasmina: Pakënaqësi në shoqëri.

Ola: Ndoshta ka ndikuar toksillëku jot?

Jasmina: Po ashtu jam.

Ola: Unë e pranoj se kush je, nuk besoj që të ka ngelur qejfi.

Jasmina: Marrëdhënia jonë është ndërprerë në udhëtimin në Maltë, pas dy ditësh se një ditë ishte udhëtimi, pas dy ditësh kemi folur ne. Mënyra se si fole ti, në mënyrë arrogante, pastaj ngacmimet pasi jemi zënë.

Jasmina: Ne kemi shoqëri të përbashkët.

Ola: Është aftësi e imja që e mbajta atë shoqëri.

Jasmina: Në kurrizin tim?

Ola: Nuk kam dashur të të bëj keq as me ato që kam bërë, i kam bërë, por jo me të keq, e kam bërë që të të acaroj pak por jo për të të lënduar por thjesht kam dashur të të ngacmoj.

Jasmina: Po hyrja jote këtu?

Ola: S’ka të bëjë fare ta thash edhe ditën e parë.

Jasmina: Se ç’më pickon diçka.

Jasmina: Deri para videove nuk kemi folur, ne kemi mbi 2 vite që s’kemi folur bashkë.

Ola: Unë nuk kam ndonjë hatërmbetje aq të madhe që ta zgjas muhabetin deri këtu.

Jasmina: Ajo kishte tjetër mënyrë komunikimi, çohej në orën 8 të mëngjesit e më thoshte hajde, kur unë doja të flija.

Ola: Po kur ti pije cigare kur unë isha në gjumë se bëra aq trag jike.

Leave a Reply