“Pse i ѕhkruajte të dashurit tim?”, ѕh-err me gru shte e ѕh kelma meѕ vajzave në Tiranë (VIDEO)


Një she rr mes vajzave minorene ka ndodhur në Tiranë. Dy vajza vetëm reth 15 vjeçe janë zënë me njëra tjetrën duke u goditur me grushte e sh kelma për të “dashurin”.

Gjithçka nisi për shkak se njëra nga vajzat i ka shkruar të dashurit të vajzës tjetër.

Përplasja mes tyre është tepër e fortë siç duket dhe nga videoja. Dh una zgjat mbi 1 minutë ndërkohë një djalë që mundohet t’i ndajë e ka të pamundur të shuajë sherrin e fortë, shkruan Joq.

Sherret mes vajzave janë bërë një fenomen i përhapur në vendin tonë.

Ajo që është më shqetësuese janë arsyet e she rrit, të cilat lidhen me të dashurit si dhe mosha e relativisht e vogël e tyre. /albeu.com/

Leave a Reply