Protagoniste në videoklipin e këngëtarit italian, Klaudia Pepa i lë pa fjalë të gjithë (Video)


Balerina Klaudia Pepa ka marrë pjesë në videoklipin e këngëtarit italian, Fabrizio Moro.

Në këngën që trajton një histori dashurie, Klaudia është protagoniste dhe duket si gjithmonë mahnitëse. Balerina e njohur shqiptare ka rolin e një vajze, e cila shfaqet në stade të ndryshme të jetës.

Projektin e ka ndarë vetë Pepa në rrjetet sociale me mbishkrimin: “Sapo u publikua ‘Voglio Stare Con Te’. Jam shumë e lumtur për këtë bashkëpunim, ku kam kërcyer për këtë këngë kaq të bukur të Fabrizios, një artist që unë e respektoj shumë”.

Leave a Reply