Projeksioni i KOHËS – VV-ja merr mbi 50 për qind të votave


Sot po zhvillohen zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Kosovë. Vendvotimet janë hapur në ora 7:00 dhe mbesin të hapura deri në ora 19:00.

Lëvizja Vetëvendosje pritet të fitojë më shumë se 50 për qind të votave të qytetarëve që kanë shfrytëzuar të drejtën e tyre për votë, sipas projeksionit të KOHËS.

Sot po zhvillohen zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Kosovë. Vendvotimet janë hapur në ora 7:00 dhe mbesin të hapura deri në ora 19:00.


Lëvizja Vetëvendosje pritet të fitojë më shumë se 50 për qind të votave të qytetarëve që kanë shfrytëzuar të drejtën e tyre për votë, sipas projeksionit të KOHËS.

Leave a Reply