Рritjeѕ së gjatë i erdhi fundi, Mevlani dhe Ledjana e рranojnë рubIikiѕht ѕe janë bërë рër njëri-tjetrin


Puntatën e sotme të Për’Puthen u transmetua takimi i Mevlanit dhe Ledjanës.
Mendohej të ishte një takim sqarues për ta për të dalë në një përfundim, nëse janë apo jo për njëri-tjetrin.

Mevlani ka deklaruar se është atje vetëm për Ledjanën, ndërsa vajza ka thënë të njëjtën gjë në studio.
Mevlani: Aty brenda jam vetëm për ty, nuk shoh njeri tjetër.
Mevlani: Po ti?
Ledjana: Do ta jap përgjigjen në studio.

Dhe përgjigjia e Ledjanës në studio nuk zhgënjeu!“Unë i them që jam vetëm për të në program, dhe nuk më intereson asnjë djalë tjetër,” shprehet ajo para se të çohet nga karrigia e ta puthë në faqe.

Leave a Reply