Prisnin një fēmíjë por gruaja dhe burri mësojnë se do të kenë 4 fēmíjë.!!!


Një shtatzëni e shumëfishtë është një ngj-arje e habitshme aq më tepër kur bëhet fjalë për 4 fēmíjë. Një ngj-arje e tillë kërkon mbikëqyrje mjaft të ngushtë m jekësore, vëmendje shumë të veçantë dhe burime kolosale financiare.

Bethani dhe Tim janë një çift i ri Kanadez që u martua për më pak se një vit dhe vendosën disa muaj më vonë, të kishin një fēmíjë. Por ata zbuluan se do të bëhen prindër të 4 fēmíjëve.

Leave a Reply